Nyhed vedrørende Ordblindeprojekt

28.05.2014

Hjælp til ordblinde bag rattet - download lydhåndbog

Hjælp til ordblinde bag rattet - download lydhåndbog

Rigtig mange chauffører har læsevanskeligheder, og det er rigtig godt gammeldags træls. Men det er let at få hjælp. Og nu kan du høre hvordan, mens du sidder bag rattet. Du skal blot downloade Lydhåndbog for Ordblinde længere nede på denne side.

At være ordblind nutildags er et problem, for hverdagen er fuld af ting, der skal læses. F.eks emails og sms'er fra vognmanden. Men der er gode nyheder, for den moderne teknologi er ikke kun en hindring. Den kan også bruges til at hjælpe chauffører og andre med læsevanskeligheder. En smartphone og en tablet kan være til uvurderlig hjælp for den, der har svært ved at læse.

Hvis du vil vide hvordan, og hvor du kan henvende dig, skal du blot downloade denne lydhåndbog for ordblinde, som Transportens Udviklingsfond tilbyder alle chauffører. Gem den på din smartphone eller din memorystick, fuldstændig ligesom du ville gøre med et stykke musik. Så kan du sidde i lastbilen og høre, hvad du kan gøre for at overkomme dine læsevanskeligheder.
Download Lydhåndbog for Ordblinde ved at klikke HER

Rigtig mange chauffører har læsevanskeligheder, og det er rigtig godt gammeldags træls. Men der er let at få hjælp. Og nu kan du høre hvordan, mens du sidder bag rattet. Download lydhåndbog for ordblinde